Catering Meny
Cateringpakke 1 (Kr 695,- pr. person)
- Røkt laks (4)
- Eggerøre (3)
- Reker (2)
- Potetsalat og pastasalat m/skinke (3,6,7)
- Kalkunbryst og roastbiff m/ rødløk og
remulade (3,7)
- Spekeskinke
- Kjøttboller med tomatsaus (1a)
- Marinerte kyllingfilét i kremet saus (7)
- Ovnsbakte poteter
- Salat/romanesco
- Focaccia eller brød og smør (1a,7)
- Panna Cotta m/bringebær (3,7)
(Ekstra mat, spør om egen pris)
Cateringpakke 2 Tapas (Kr 595,- pr. person)
- Oster: Brie, feta, mozzarella (7)
- Spekepølse/skinke eller Spekeskinke/Prosciutto di parma
- Roastbeef med remulade og løk (3,7)
- Oliven
- Pesto/ syltetøy aprikos (7,8d)
- Pastasalat med skinke (3,7)
- Røkt laks (4)
- Salat/rucola/romanesco
- Waldorfsalat/potetsalat (3,7,8c)
- Melon eller annen frukt
- Baguette/focaccia (1a)
- Sjokolademousse (3,7,8b)
(Ekstra mat spør om egen pris)
BETINGELSER
Bestillingsfrist minimum 7 dager før. Halve beløpet betales ved bestilling.
Avbestilling av hele selskapet mindre enn èn uke før, refunderes ikke noe av beløpet.
Korrigering av 1 eller 2 retter mer enn 24 timer før er gratis.
Ved allergier gi oss beskjed. Vi kan sette sammen retter som er tilpasset.
Levering kommer i tillegg.
ALLERGENER
1.Gluten: a) hvete b) rug c) bygg d) havre e)spelt f)korasanhvete 2.Skalldyr 3.Egg 4.Fisk 5.Peanøtter 6.Soya 7.Melk
8.Nøtter: a)mandler b)hasselnøtter c)valnøtter d)kasjunøtter e) pekannøtter f)pistasienøtter g)paranøtter h)macadamianøtter 9.Selleri 10.Sennep 11.Sesamfrø 12.Svoveldioksid og sulfitter 13.Lupin 14 Bløtdyr